Главна / Спорт / Спорт КиМ / Завршен Духовдански турнир у Горњем Кусцу

Завршен Духовдански турнир у Горњем Кусцу

Духовдански турнир у малом фудбалу у Горњем Кусцу надомак Гњилана, који је трајао 20-так дана завршен је синоћ. На турниру је учествовало двадесет пет екипа из Косовског поморавља, централног Косова и Сиринићке Жупе.

Екипа „Ципко нет“ победник је овогодишњег ноћног турнира у малом фудбалу у Горњем Кусцу, након што је у узбудљивој финалној утакмици, пред више од две хиљаде посетилаца, победила екипу „Симонида“ из Грачанице.

У борби за треће место фудбалери Ембарга савладали су тим „Еуро принт“ из Доње Гуштерице.

Проглашени су и најбољи појединци турнира, најбољи играч је Миодраг Алексић, најбољи голман Горан Цветковић и најбољи стрелац Горан Јовановић. Организатори турнира су поред награде победницима уручили захвалнице спонзорима и донаторима. Кажу да су задовољни организацијом и да је све текло по плану.

Ноћни турнир у малом фудбалу у Горњем Кусцу има традицију дужу од 30 година. Зато има и велику посећеност и некако је свакодневни празник за дружење за све старосне генерације.

И на крају како то обично буде, турнир се завршио спектакуларним ватрометом који је трајао десетак минута и кореографијом чланова КУД „Манасије Цонић“ из Горњег Кусца.

Check Also

И поред бројних препрека, митровички спортисти бележе завидне резултате

Прошла година за митровичке спортисте била је веома успешна. Косовска Митровица може се похвалити првакињом …