Главна / Спорт / Спорт КиМ / Завршен Духовдански турнир у Горњем Кусцу

Завршен Духовдански турнир у Горњем Кусцу

Духовдански турнир у малом фудбалу у Горњем Кусцу надомак Гњилана, који је трајао 20-так дана завршен је синоћ. На турниру је учествовало двадесет пет екипа из Косовског поморавља, централног Косова и Сиринићке Жупе.

Екипа „Ципко нет“ победник је овогодишњег ноћног турнира у малом фудбалу у Горњем Кусцу, након што је у узбудљивој финалној утакмици, пред више од две хиљаде посетилаца, победила екипу „Симонида“ из Грачанице.

У борби за треће место фудбалери Ембарга савладали су тим „Еуро принт“ из Доње Гуштерице.

Проглашени су и најбољи појединци турнира, најбољи играч је Миодраг Алексић, најбољи голман Горан Цветковић и најбољи стрелац Горан Јовановић. Организатори турнира су поред награде победницима уручили захвалнице спонзорима и донаторима. Кажу да су задовољни организацијом и да је све текло по плану.

Ноћни турнир у малом фудбалу у Горњем Кусцу има традицију дужу од 30 година. Зато има и велику посећеност и некако је свакодневни празник за дружење за све старосне генерације.

И на крају како то обично буде, турнир се завршио спектакуларним ватрометом који је трајао десетак минута и кореографијом чланова КУД „Манасије Цонић“ из Горњег Кусца.

Check Also

Новак Ђоковић одликован Орденом “Никола Тесла”

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одликован је Орденом Николе Тесле, саопштено је из Теслине научне …