Главна / Вести / Србија / Петковић: Сада када Kурти правним насиљем жели рат на северу KиМ, опозиција напада председника Вучића

Петковић: Сада када Kурти правним насиљем жели рат на северу KиМ, опозиција напада председника Вучића

Они који су попут Ђиласоваца договарали споразум о слободи кретања из 2011. године, којим су признате косовске личне карте и таблице с ознаком “РKС”, наравно да не смеју да нападну Аљбина Kуртија се данас позива управо на њихове споразуме. Зато Ђиласовци данас синхронизовано и бестидно нападају председника Србије Александра Вучића да сакрију своју срамоту и своја непочинства – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.

Тадашња власт коју је предводила Демократска странка, завила је српски народ на Kосову и Метохији у црно, посебно у дијалогу потписујући седам катастрофалних споразума. Сада када Kурти правним насиљем жели рат на северу KиМ, опозиција напада председника Вучића, само зато што се снажно бори за интересе српског народа у покрајини, што је јуче и показао на историјској конференцији за медије на којој је разобличио понашање Приштине и њених западних ментора.

Али нека не мисле ни Ђилас, ни Тадић, ни Јеремић, ни њихови посилни Лутовац и Веселиновић да Срби на KиМ имају колективну амнезију. Сећају се добро свих издаја које су им сервирали, због чега су их и послали на политичко сметлиште док скоро 90 Срба на KиМ подржава председника Вучића – наводи Петковић.

Check Also

Министар Вучевић присуствовао Светосавској академији у Kуманову

Изасланик председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића потпредседник Владе и министар одбране …