Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа осуђује сваки вид угрожавања безбедности и позива грађане да не наседају на провокације

Српска листа осуђује сваки вид угрожавања безбедности и позива грађане да не наседају на провокације

Српска листа осуђује сваки вид угрожавања безбедности без обзира са које стране долази, и позива грађане да не наседају на провокације Џелала Свечле и власти из Приштине који настоје да наш народ на северу представе као негативце, и себи створе алиби за насилне упаде и малтретирање српског народа, од Штрпца до севера Косова и Метохије.
У српским срединама нема тензија и сукоба, а Срби са Албанцима, Бошњацима, Горанцима, Ромима и осталима живе у миру, али то не одговара Приштини која скоро свакодневно у чисто српске средине шаље албанске специјалце наоружане до зуба који онда малтретирају грађане, и стварају хаос у коме страдају и недужни попут Срећка Софронијевића.
Поштовани грађани, разумејући све што нам се дешава недељама уназад, ми морамо да сачувамо мир и присебност, како би опстали и остали на овим просторима и зато вас позивамо  на уздржаност. Ми смо своји ма своме, и тако ће остати – наводи Српска листа.

Check Also

Петковић: Уместо да формира ЗСО, Курти наставља са својим милитантним плановима

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је да Курти, уместо да формира …