Главна / Вести / Косово и Метохија / Вујичић поручила Миливојевићу: Српска листа не гледа са висине на свој народ, већ је део њега

Вујичић поручила Миливојевићу: Српска листа не гледа са висине на свој народ, већ је део њега

Посланица са Косова у Скупштини Србије из редова СНС Данијела Вујичић поручила је посланику Демократске странке Срђану Миливојевићу, да Српска листа не гледа са висине на свој народ, већ је део њега.

Вујичић је тако на свом Твитеру реаговала на саопштење Демократске странке које је потписао Миливојевић, а у којем се Српска листа критикује јер је раније саопштила да је “жути режим економски, друштвено и политички разорио Србију”.

Она је написала да је Демократска странка имала прилику да покаже шта зна и колико уме и додала да је иза себе оставила “празну касу, празне стомаке, запаљене куће, прогнане Србе са КиМ, уништену војску, разорену привреду и самопроглашену независност тзв.Косова”.

“СЛ не гледа са висине на свој народ, део је њега. Ви сте на народ гледали из авиона, егзотичних дестинација, уз скупа вина и томпусе на рачун грађана Републике Србије. За време ваше криминалне власти догодила су се бројна мафијашка и политичка убиства, убијен је премијер ове земље”, навела је Вујичић.

Извор: Косово онлине

Check Also

Награда Лазар Вучковић припала Видаку Масларићу

У Грачаници су одржани  54. песнички сусрети „Лазар Вучковић“. Добитник овогодишњег признања које се додељује …