Главна / Вести / Косово и Метохија / Тајић у КБЦ у Косовској Митровици обишао младића кога су напали Албанци у Бабином Мосту

Тајић у КБЦ у Косовској Митровици обишао младића кога су напали Албанци у Бабином Мосту

Заменик директора Канцеларије за КиМ Борислав Тајић обишао је данас у КБЦ у Косовској Митровици младића Немању Митровића кога је група Албанаца 12. септембра напала у Бабином Мосту и нанела му повреде опасне по живот, саопштила је Канцеларија за КиМ.

Тајић је Митровићима пренео и поздраве и подршку директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића коме је данас посета забрањена и поручио да нико не може да спречи помоћ државе Србије нашем народу у покрајини.

– Настојаћемо да помогнемо Митровићима у свим сегментима у којима је то могуће, да на што безболнији начин преброде ову, за све нас, а посебно њих, тешку ситуацију – истакао је Тајић.

Мајка Милена Митровић истакла је да се притисак на њихову породицу у Бабином Мосту наставља, али је захвалила Канцеларији за КиМ и директору Петковићу на подршци.

– Много нам значи подршка наше државе и адвоката ког је Канцеларија ангажовала да нам помогне да истерамо правду – пренела је Милена Митровић.

Check Also

Јевтић: Седница Скупштине прилика да се покаже јединство

Потпредседник Српке листе Далибор Јевитић изјавио је да је данашња седница Скупштине Србија посвећена КиМ …