Главна / Друштво / Предшколци ПУ “Ђурђевак” обишли општину Грачаница

Предшколци ПУ “Ђурђевак” обишли општину Грачаница

Трећи дан Дечије недеље деца предшколске установе “Ђурђевак“ обележила су посетом општине Грачаница, где их је дочекала председница Љиљана Шубарић са сарадницима. Са градоначелницом и радом општине упознала су се деца предшколског узраста, која су за овај дан припремила пригодне рецитације.

„У општини су нас дочекали са осмесима на лицима, што је нама и деци врло важно. Деца су била врло узбуђена и срећна што ће се упознати са председницом и радом општине.  Ми смо у знак захвалности председници даривали слику, у чијој су изради учествовала сва наша деца. Поклон је скроман али рађен са пуно љубави“, истакла је Радица Парлић, директорица ПУ „Ђурђевак“.

Дружење са децом организовано је у скупштинској сали и кабинету председнице општине, а дечија граја и смех испунили су општинску зграду.

„Данас смо имали прилику да у оквиру Дечије недеље упознамо предшколце ПУ „Ђурђевак”. Потрудили смо се да им ову посету учинимо лепшом због чега смо ангажовали и аниматоре, њихове омиљене ликове из цртаних филмова. Деца су била срећна, насмејана и задовољна данашњим обилском општине и надам се да ће им остати у лепом сећању јер су деца наша радост и нада, а ми смо ту да им обезбедимо безбрижно и срећније детињство, као и нормалне услове за живот како би израсли у добре и квалитетне људе“, истакла је председница општине Љиљана Шубарић и додала да ће слика, коју су јој деца даривала, од данас красити њен кабинет.

Председница општине са службеницима и аниматорима Машом и Медом  поделили су деци кроасане и сокиће, и потрудили се да се деца лепо забаве у општинској згради, а деца су им у знак захвалности нацртала по један цртеж.

Предшколци  су обележавање трећег дана Дечије недеље наставили поздрављајући се са пролазницима делећи загрљаје, радост и срећу детињства и дечијих игара.

 

 

 

 

 

Check Also

У локалима у Грачаници постављене кутије за помоћ Сари Прљинчевић

Сав приход од продатих улазница након синоћне представе НПП “Она која распушта војске” која је …