Главна / Вести / Косово и Метохија / Милојевић, Фићовић: Наставите да информишете слушаоце на KиМ у складу са професионалним стандардима

Милојевић, Фићовић: Наставите да информишете слушаоце на KиМ у складу са професионалним стандардима

У име колега из Телевизије Мост у Звечану, и у своје лично име, директору, члановима редакције и свим запосленима 23. годину постојања и рада Радија Грачаница честитку је упутила и кординатор ТВ Мост Соња Милојевић.
“Будите објективни, а истина и брига за многобројне слушаоце нека буде ваша главна мисија и у будућности. Надам се да ћете својим професионалним радом поставити нове стандарде у области информисања. Срећно!” – поручила је Милојевић.

У име Радија Kосовска Митровица честитку поводом 23 године постојања и успешног рада упутила је координатор Радио Косовске Митровице Маја Фићовић и колектив Радио Kосовске Митровице.

“Желимо вам да у наредним годинама наставите да информишете слушаоце на Kосову и Метохији у складу са највишим професионалним стандардима и кодексима о свим важним политичким, економским, социјалним, културним, научним и спортским догађајима. Срећан рођендан!” – поручила је Фићовић.

 

Check Also

Одржан састанак са руководством фудбалских клубова са централног Kосова

Данас је на Спортском комплексу “Драган Џајић”у Грачаници одржан састанак са руководством фудбалских клубова са …