Главна / Вести / Косово и Метохија / Вучићева порука Ђурићу: Вама се дичи сваки честити Србин, држава Србија ће бити уз вас, нисте сами
KOSOVO TABLICE VUCIC

Вучићева порука Ђурићу: Вама се дичи сваки честити Србин, држава Србија ће бити уз вас, нисте сами

Полицајац Ненад Ђурић који је након што је суспендован са места команданта Регионалног директората полиције Север одлучио да напусти Косовску полицију, открио је данас да је највећу подршку уз свој народ, пријатеље, породицу и колеге, добио и од председника Србије Александра Вучића, преносе Новости.

“Желим да захвалим свима који ми дају подршку, мојој породици, колегама и пријатељима, мојој држави Србији и председнику Александру Вучићу. И то ми даје снагу да све ово издржим”, рекао је Ђурић медијима.

Како “Новости” сазнају, Вучић је данас позвао Ђурића да му пружи охрабрење и подршку и пренео му је јасну поруку да је држава Србија уз њега.

“Вама се данас дичи сваки честити Србин и држава Србија ће бити уз вас, будите сигурни да нисте сами”, пренео је Вучић Ђурићу.

Извор: Косово Онлајн

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …