Главна / Вести / Србија / Петковић: Трајковић никада неће опрати савест што је уместо Србије изабрала црвено-црни барјак

Петковић: Трајковић никада неће опрати савест што је уместо Србије изабрала црвено-црни барјак

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић вечерас је, реагујући на критике Раде Трајковић на рачун председника Србије Александра Вучића, рекао да никоме није потребна лекарска струка да би увидео да Трајковић никада неће опрати савест што је уместо Србије “изабрала црвено-црни барјак” премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија.

“Само нека се Рада Трајковић не позива на лекарску струку, јер Срби памте њено бахато понашање као директорке ДЗ Грачаница”, навео је Петковић на Твитеру.

Трајковић је претходно, коментаришући реаговање председника Србије Александра Вучића на одлуку Куртија да Ненада Рашића именује за министра за заједнице и повратак, а њу за његовог саветника, рекла да као лекар покушава да разуме Вучића “као пацијента”, али да га не разуме као председника.

Она је за Нова.рс изнела тврдњу да Вучић са “таквим психофизичким стањем” не би добио уверење да обавља функцију председника.

Извор: Т а н ј у г

Check Also

Петковић: У Бриселу о конкретним корацима за спровођење договора из Охрида

Дијалог Београда и Приштине наставља се 4. априла. Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић рекао …