Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђоровићима из Лапљег Села уручена нова опрема за производњу торти и колача

Ђоровићима из Лапљег Села уручена нова опрема за производњу торти и колача

Нова опрема и помоћни уређаји за израду торти и колача у вредности од преко 4 хиљаде евра уручена је данас Слађани Ђоровић из Лапљег Села. Опрему је обезбедила општина Грачаница преко ИОМ-а а у склопу пројекта за стабилизацију заједница.

Опрему је данас Слађани чија је цела породица ангажована у овом послу уручила председница општине Грачаница Љиљана Шубарић заједно са директором одељења за економски развој Небојшом Миловановићем.

За ширење посла и развој производње али и еконоску стабилност ово је, по речима Слађане Ђоровић, велики подстицај за даљи рад. Она је захвалила општини Грачаница и организацији ИОМ на залагању и труду да унапреде њихово пословање.

Председница општине Грачаница Љиљана Шубарић пожелела је породици Ђоровић успех у даљем раду у нади да ће опрему која је заиста вредна и квалитетна користити на најбољи могући начин.

„Радујемо се што смо успели да помогнемо људима који су озбиљно усмерени на рад и ширење малих бизниса и ја сам убеђена да је опрема отишла у праве руке јер су Ђоровићи и до сада својим радом показали да су вредни и предани послу којим се баве“, рекла је председница Шубарић уручујући опрему Ђоровићима.

За унапређење посла породици Ђоровић донирани су радни сто од инокса са расхладним коморама, шпорет са двоструком пећницом, професионални миксер, машина за израду фондана, расхладна витрина и дигитална вага.

Извор: Наша Грачаница; Фото: Наша Грачаница

Check Also

Јевтић: Седница Скупштине прилика да се покаже јединство

Потпредседник Српке листе Далибор Јевитић изјавио је да је данашња седница Скупштине Србија посвећена КиМ …