Главна / Друштво / У Грачаници организовано бесплатно сликање са Деда Мразом

У Грачаници организовано бесплатно сликање са Деда Мразом

У Грачаници празнична еуфорија, а како би улепшала празнике нашим малишанима, општина Грачаница у сарадњи са НВО „Грачаничка омадинска иницијатива“ уз подршку Туристичке организације Грачанице, организовла је бесплатно сликање са Деда Мразом.

Деда Мраз је био стациониран на платоу испред општине Грачаница од 10 до 12 часова, а дружење са овдашњим малишанима употпунило је празничну атмосферу у Грачаници.

Деца нису крила срећу и задовољство и радосно су исказивала своје новогодишње жеље, очекујући да ће их Деда Мраз остварити.

Организатори су истакли да су задовољни одзивом деце и родитеља, који су се прикључили данашњој акцији.

„Одзив је задовољавајући, али деце никада доста. Сликање са Деда Мразом је бесплатно, а свој деци која се сликају дарујемо по једну фотографију и скромне поклоне у виду слаткиша“, истакао је Дејан Божидаревић, директор НВО „Грачаничка омладинска иницијатива“.

Подршку данашњој акцији пружила је Туристичка организација Грачанице.

„Сматрам да наши малишани немају довољно занимљивог садржаја током године и зато смо на овај начин хтели да им дочарамо празничну чаролију. Мислим да су деца задовољна, видели смо многобројне осмехе и надам се да смо успели да им приредимо леп доживљај уочи празника“, казала је Сандра Ђокић, директорица ТОГ.

Поред Грачанице, новогодишња акција бесплатног сликања са Деда Мразом јуче је одржана у Лепини и Доњој Гуштерици, а организатори истичу да ће организовати и божићну акцију ломљења чеснице, као и традиционални дочек православне Нове године у центру Грачанице.

Check Also

Општина Грачаница и Дом здравља обележавају Светски дан оралног здравља

Дом здравља Грачаница у сарадњи са Општином Грачаница обележава Светски дан оралног здравља – 20. …