Главна / Друштво / У саобраћајној несрећи код Србовца једна особа страдала

У саобраћајној несрећи код Србовца једна особа страдала

Беживотно тело особе која је синоћ доживела саобраћајну несрећу на територији општине Звечан, код Србовца јутрос је извучено из реке Ибар. Саобраћајна незгода се догодила синоћ код Србовца у близини нове депоније, када је једна особа аутомобилом слетела у Ибар.

Командир ватрогасне станице у Звечану, Владан Радомировић, потврдио је   да су све екипе ватрогасне станице биле ангажоване током целе ноћи, те да је беживотно тело пронађено јутрос. Према његовим речима тело је извађено из реке и транспортовано за Косовску Митровицу.

На терен је изашао и мртвозорник, а ватрогасци су извукли аутомобил из реке.

У извештају полиције стоји да се на путу Лепосавић-Митровица догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао аутомобил, за који се сумња да је због неприлагођене брзине и атмосферске магле изгубио контролу и завршио у реци Ибар.

Према извештају косовске полиције, јединице су изашле на лице места и заједно са ватрогасцима су трагали за возачем и аутомобилом које нису успели да пронађу током ноћи. Потрага је настављена у раним јутарњим часовима, где је возило пронађено и извађено заједно са возачем који је био без знакова живота.

О предмету је обавештен надлежни тужилац да настави даљи поступак, стоји у полицијском извештају. Полиција није имала до издавања извештаја податке о идентитету настрадалог нити је навела иницијале.

Извор: Радио Митровица север

Check Also

Почело летње рачунање времена

Летње рачунање времена почело је ноћас померањем часовника за један сат унапред, са два на …