Главна / Вести / Србија / Вучевић честитао Божић патријарху, припадницима Министарства одбране

Вучевић честитао Божић патријарху, припадницима Министарства одбране

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић упутио је поводом Божића честитку патријарху Порфирију, епископу војном Арсенију, епископу бачком Иринеју и припадницима Министарства одбране и Војске Србије православне вероисповести, са жељом да празнике проведемо у миру и добром здрављу.

Вучевић је патријарху Порфирију пожелео да му Исус Христ подари дуг живот, добро здравље и мудрости у изобиљу.

,,Уздајући се у Ваше молитвено заступништво за све припаднике Министарства одбране и Војске Србије, целивам свету десницу Ваше светости и упућујем поздрав непролазне радости – Мир божји, Христос се роди”, навео је Вучевић у честитки у којој је празник, осим патријарху, честитао свештенству, монаштву и многострадалном српском народу.

У честитки упућеној припадницима Министарства одбране и Војске Србије  Вучевић је изразио наду да ће несебичним напорима и убудуће непоколебљиво истрајавати на јачању духовних и моралних вредности, а истовремено снажити одбрамбене капацитете наше дичне отаџбине и славне српске војске.

,,Са искреном жељом да у духу радости заједнички дочекамо светле дане празника Христовог рођења, као и да их проведемо у миру и крепком здрављу, упућујем вам сверадосни поздрав Мир Божји – Христос се роди”, навео је Вучевић.

Check Also

Петковић: У Бриселу о конкретним корацима за спровођење договора из Охрида

Дијалог Београда и Приштине наставља се 4. априла. Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић рекао …