Главна / Друштво / Поводом Божића председница Шубарић обишла социјалне установе. За угрожене породице обезбеђени божићни пакети

Поводом Божића председница Шубарић обишла социјалне установе. За угрожене породице обезбеђени божићни пакети

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић данас је поводом Бадњег дана и Божића обишла штићенике социјалне установе „Кућа за омладину“ и Старачки дом у насељу Падалиште и том приликом даривала им воће. Прехрамбене пакете и воће добиће по две угрожене породице у свим местима општине Грачаница.

Председница Шубарић најпре је Божићне празнике честитала штићеницима и запосленима у социјалној установи „Кућа за омладину“, где им је у складу са обичајима и традицијом даривала воће, а након тога и лица у Старачком дому.

„Дошли смо да са њима поделимо радост Бадњег дана и овом приликом донели смо има, како традиција налаже, воће, како би у весељу, здрављу и благостању прославили Бадње вече“, казала је том приликом Шубарић.

Председница Шубарић је истакла је локална самоуправа обезбедила божићне поклоне и за најугроженије породице у свих 17 места у општини Грачаница.

„Обићи ћемо заједно са локалним представницима по две породице у свим местима наше општине и обрадовати их пакетима у виду прехрамбених намирница и воћа“.

Шубарић је још једном суграђанима и свим верницима честитала Божић са жељом да им донесе добро здравље, мир и свако благостање.

Председница Шубарић потом је заједно са помоћницом директора Канцеларије за КиМ Миленом Парлић обишла и гинеколошку клинику у Грачаници, где је од почетка године рођено десет беба.

Парлић је у име председника Александра Вучића и директора Петра Петковића мамама и бебама уручила дарове, док је запосленима на клиници пожелела што више посла и новорођенчади.

У име беба, породиља и трудница на данашњој посети захвалио се доктор Славиша Станишић.

„Плач беба у породилишту даје нам наду да ћемо опстати и дање се развијати“, казао је доктор Станишић.

Check Also

Тодић: Ноћ протекла мирно, радови прекинути

Председник Привременог органа Општине Лепосавић Зоран Тодић изјавио је да је ноћ у селу Дрен …