Главна / Вести / Косово и Метохија / Мајка рањеног Стефана сигурна да је у питању покушај убиства њеног детета

Мајка рањеног Стефана сигурна да је у питању покушај убиства њеног детета

Мајка једанаестогодишњег Стефана, који је рањен на Бадњи дан у Готовуши, изјавила је да је захвална Богу што је њен син жив и ван живoтне опасности, а да не сме ни да помисли да је исход могао бити и другачији.

„Ја сам тог дана била у потпуном шоку, а како би ме смирили рекли су ми да није пуцано директно у моје дете. Међутим, у разговору са Стефаном дошла сам до закључка да је у њих намерно пуцано и да су имали среће што се све завршило рањавањем“, казала је, у изјави за РТВ Грачаница, Зорица Стојановић и додала да тек сада након свега може да се сагледа права ситуација.

Зорица је истакла да није била присутна на месту где се то деслило, а да је у првим тренуцима преносила информације које су стизале до ње. Нагласила је да су пријатељи и родбина хтели да ублаже ситуацију како би је смирили.

„Хвала свима што су хтели да нам и на тај начин помогну и мене као мајку заштите јер сам била под великим стресом и веома сам била уплашена, хвала Богу што се све добро завршило, а сада знам да је то био покушај убиства“, каже Стојановићева.

Она истиче да је сасвим сигурна да је Албанац са намером пуцао на Стефана и Милоша.

„Очекујем да Албанац који је пуцао буде најстроже кажњен и молим правосудне органе за то, јер ово се не опрашта. Питам се докле више, зар треба неко да страда“?

Албанцу који је пуцао на Стефана и Милоша, према писању приштинске штампе, одређен је притвор до 30 дана.

Check Also

Породица Слађана Трајковића најавила за сутра протест у Приштини испред зграде Специјалног тужилаштва

Породица бившег полицајца Слађана Трајковића који је средином децембра ухапшен под оптужницом да је учествовао …