Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: 7.000 српских срца у Штрпцу куцало као једно за Стефана, Милоша, невино притворене и државу Србију

Петковић: 7.000 српских срца у Штрпцу куцало као једно за Стефана, Милоша, невино притворене и државу Србију

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је да су Срби окупљени  у Штрпцу показали како се воли и брани своја држава Србија.

,,Срби су данас у Штрпцу на величанственом и мирном скупу српског јединства и слоге показали како 7.000 срца куца као једно за Стефана и Милоша, за све наше прогањане и невино притворене, за државу Србију, а против Куртијевог терора!

Тако се брани и воли своја држава Србија”, поручио је Петковић на Фејсбуку.

Он је  додао, да је други скуп, који је дана одржан у Северној Митровици, заправо највише обрадовао албанске медије у Приштини.

“У истом дану, на други дан Божића су Двери, Јеремићевци и друге лажне патриоте окупили 43 своја представника да на овај свети дан блате своју државу, да нападају председника Александра Вучића, да нападају свој народ чему су се највише обрадовали Куртијеви медији у Приштини. Да им је иоле стало до Србије и српског народа, данас би били у Штрпцу”, истакао је Петковић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Српске куће у Лапљем Селу и Батусу на мети провалника

У Лапљем Селу синоћ у вечерњим сатима обијена је кућа породице Митић из које су …