Главна / Вести / Косово и Метохија / Отац рањеног Милоша: Плашим се за своју породицу, али морамо даље

Отац рањеног Милоша: Плашим се за своју породицу, али морамо даље

Отац Милоша Стојановића који је рањен на Бадњи дан у околини Штрпца, на Косову и Метохији, Звонимир каже да се његов син осећа добро, да се још не зна када ће бити отпуштен из болнице, али и додаје да се плаши за безбедност своје породице.

“Био сам код Милоша синоћ, он је и даље у болници у Грачаници, осећа се добро, али и даље видно потрешен и у шоку од свега што се догодило и све му то, као и свима нама, тешко пада”, рекао је Звонимир Стојановић за ТВ Прву.

Он је изразио наду да ће се његов син брзо опоравити и придружити се породици, што је како је рекао и његова, а и жеља целе породице.

“Желео бих да се захвалим особљу болнице у Грачаници који су збринули повређену децу, са поруком и од Стефана и од Милоша да се то никоме више никада не догоди”, рекао је Стојановић. Додао је да породица нема тачне прогнозе када ће Милош изаћи из болнице.

“Још смо у тешком стању. Како време пролази све више размишљамо о томе шта је све могло да се деси. Али Богу хвала добро је било како је могло”, истиче он.

Стојановић каже да га је вест о рањавању сина затекла код куће. “Радио сам у дворишту нешто када сам добио позив из амбуланте Штрпце, рекли су ми да се нешто десило и да би требало да дођем. То су били најтежих и најдужих 10 минута у мом животу, док нисам стигао и видео своје дете и Стефана. Не знате који је степен повреда, не знате ништа. Било ми је мало лакше када сам их видео и схватио да су живи”, рекао је Стојановић.

Додаје да се плаше за своју безбедност. “Наравно да се после свега плашимо за своју безбедност, али шта да радимо, морамо даље”, рекао је Стојановић. Каже да нико није очекивао ни у сну да ће неко пуцати на децу на Бадњи дан и истакао да је његова жеља да се ово више никада не понови.

Извор: Т а н ј у г

Check Also

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића, бившег припадника косовске полиције, и позива надлежне да …