Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић: Одбрана свачије, не само председникове породице, је саставни део борбе за успешну и пристојну Србију

Петковић: Одбрана свачије, не само председникове породице, је саставни део борбе за успешну и пристојну Србију

Сваком пристојном човеку у Србији је мучно када види како такозвани слободни медији, а заправо тајкунске фабрике мржње, бесомучно ударају по члановима породице председника Александра Вучића, јер свако разуман схвата да покушаји да се неоснованим нападима на децу испровоцира или дискредитује отац за крајњи циљ имају да се трауматизује и подели Србија, истиче се у саопштењу члана преседништва СНС Петра Петковића.

Он наглашава да те, како каже,  ,,бљувотине и изливи мржње по правилу стижу из исте кухиње у којој се свакодневно смишљају напади и пасквиле против Срба на Косову и Метохији, наше цркве, нашег националног јединства и свега другог што наш народ чини бољим, јачим и успешнијим”.

,,И да апсурд буде већи, управо се они који би сину председника Србије увели забрану кретања и ускратили људска и грађанска права представљају као ексклузивни бранитељи демократије и људских права”, наводи Петковић.

,,Та подвала неће проћи, јер Србија одбија да постане тајкунска каљуга и земља у којој ће све што је свакоме нормалном и пристојном драго и свето бити пљунуто и згажено.

Одбрана свачије, не само председникове породице, јесте зато саставни део борбе за успешну и пристојну Србију, у којој најгори и најнеморалнији неће имати моћ да клеветају, суде и пресуђују свакоме ко им се не допада или стоји на путу њиховим пљачкашким намерама” поручује  члан председништва СНС Петар Петковић.

Извор: Саопштење

Check Also

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића, бившег припадника косовске полиције, и позива надлежне да …