Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: Ненад Рашић-човек са два лица

Српска листа: Ненад Рашић-човек са два лица

“Нелегални Куртијев министар Ненад Рашић је показао да је човек са два лица када је у питању покушај убиства дечака у Штрпцу за Бадњи дан”, оценила је Српска листа.

“Овај ничим изазван оружани напад на недужну децу, на најрадоснији хришћански празник, Рашић је за медије у Србији окаракатерисао као покушај убиства, па одмах искористио прилику да похвали свог шефа Аљбина Куртија и његову полицију како су брзо реаговали и ето толико су били посвећени да се повећа безбедност Срба на Косову и Метохији да је одмах сутрадан брутално претучен Стефан Томић у Клокоту”, стоји у саопштењу Српске листе.

У саопштењу се наводи да је “нелегални Куртијев министар Рашић синоћ на једној албанској телевизијској емисији рекао да је он погрешно схваћен, да он није рекао да је то био покушај убиства, већ су то учинили новинари са телевизије Нове С а да он није рекао да је то покушај убиства јер он поштује институције!?”.

Српска листа изразила је задовољство што је Рашићу, “због директног покушаја да умањи одговорност оног ко је покушао да убије Стефана и Милоша”, онемогућена посета рањених младића, јер се, како наводи Српска листа, поставља питање шта би им могао рећи када у два дана мења своје изјаве.

“Да ли ће можда сутра Стефана и Милоша окривити за оно што им се десило. Није искључено”, закључује се у саопштењу Српске листе.

Check Also

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића, бившег припадника косовске полиције, и позива надлежне да …