Главна / Вести / Косово и Метохија / Подељени пакетићи малишанима у сеоским срединама у општини Лепосавић

Подељени пакетићи малишанима у сеоским срединама у општини Лепосавић

Чланови Привременог већа општине Лепосавић пододелили су преко 600 новогодишњих пакетића деци у сеоским срединама, која не похађају предшколске установе.

Средства за набавку пакетића обезбедила је Канцеларија за КиМ, а биће уручени малишанима и у наредним данима, казала је члан општинског Привременог већа Наташа Настић.

“Почели смо са поделом пакетића како би свим нашим малишанима који не похађају предшколске установе, поделили новогодишње пакетиће. Као и сваке године, општина Лепосавић у сарадњи са Канцеларије за КиМ, обезбедила је средства за набавку новогодишњих пакетића, а прве поклоне смо поделили деци која живе у вишечланим, социјално угроженим породицама. Почели смо да поделом од деце која живе у кућама које су финансиране средствима Канцеларије за КиМ”, истакла је Настић.

Четворогодишњи Андреј Јовановић из села Придворица код Сочанице, рекао је кратко да је радостан, јер је добио пакетић.

“Срећан сам што сам добио поклон и волео бих да честитам свима срећан Божић и Нова година”, рекао је малени Јовановић.

Отац вишечлане породице из села Кратина код Лешка Милан Вукадиновић је захвалан што надлежни брину о својим грађанима, а посебно деци.

“Да се захвалим Канцелаји за КиМ и представницима наше општине који обилазе често своје грађане, и излазе у сусрет било шта да нам затреба. Надам се да ће и даље наставити да нам помажу и да се дружимо и виђамо. Хвала још једном у име моје вишечлане породице. Честитам свим Србима срећну Нову годину и Божићне празнике”, рекао је Вукадиновић.

Извор: Косово онлајн

Check Also

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића, бившег припадника косовске полиције, и позива надлежне да …