Главна / Актуелно / Вучић сутра на седници Владе Србије, тема КиМ

Вучић сутра на седници Владе Србије, тема КиМ

Председник  Александар Вучић  сутра, на позив Владе , у палати Србија , присуствује седници Владе Србије.Очекује се да ће се председник након тога, у поподневним сатима обратити грађанима Србије. Главна тема седнице, а и председниковог обраћања, су разговори око Косова и Метохије. 

Вучић  је на Инстаграму нагласио да је јучерашњи дан био један од најтежих дана за Србију и да ћемо имати много мука и проблема у будућности.

,,Јуче је био један од најтежих дана за Србију и никада нисам крио од људи када се такви ствари догађају. Имаћемо много мука и проблема са којима ћемо се суочити у будућности и зато нам је потребно јединство”, навео је председник у видеу на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав.

“Од оних од којих сам то очекивао због одговорности коју су морали да покажу, то нисмо добили. Добили смо њихово уједињење, без обзира што су све супротно говорили само неколико дана раније, на теми на којој не би требало да иде било ко против некога. Нажалост, они су и овог пута изабрали да иду против Србије. Њима и свим међународним представницима, а пре свега вама поштовани грађани Србије говорићу о свему, о свим темама, о свим проблемима са којима се суочавамо и изборима који су пред нама у понедељак у послеподневним сатима. Србију ћемо сачувати одбранити. Живела Србија” – рекао је Вучић.

Извор: Т а н ј у г

Check Also

Вучић дочекао Вархеија у Прокопу, следи састанак у возу и потписивање гранта

Председник Србије Александар Вучић дочекао је  у железничкој станици Београд Центар у Прокопу европског комесара …