Главна / Друштво / Председница општине Љиљана Шубарић уручила донацију Одељењу физијатрије

Председница општине Љиљана Шубарић уручила донацију Одељењу физијатрије

Општина Грачаница од самог почетка ове године наставила је са улагањем у здравствени систем на територији општине.

Као што је и било најављено приликом последње донације Дому Здравља у Доњој Гуштерици, обимније донације у виду вредних апарата додељене су и Дому Здравља у Грачаници, тачније Одељењу за физикалну медицину.

Председница општине Грачаница Љиљана Шубарић нагласила је да ће се са донацијама наставити током целе године

– Ми данас уручујемо два апарата у питању је мулти апарат и магнет за физикалну терапију такође и један отоман. Надам се да ће ови апарати бити од велике користи нашим здравственим радницимаа да ће нашим пацијентима бити пружене квалитетније здравствене услуге што се тиче физикалне терапије. Општина Грачаница константо улаже у наш здравствени систем, а све у циљу побољшавања услова за саме пацијенте и здравствене раднике – изјавила је градоначелница др. Љиљана Шубарић.

Начелница Службе физикалне медицине др. Соња Одаловић захвалила је општини Грачаница и нагласила да је ова донација од великог значаја за ово одељење.

– У име целог физијатријског тима желим да се захвалим Опшини Грачаница и нашој градоначелиници проф. Шубарић. Много нам значи ова донација посебно за наш професионални развој, али исто тако још више за наше пацијенте јер ћемо на тај начин скратити време чекања за одређене терапијске процедуре – рекла је др. Одаловић.

Донацијом апарата здравственим установама на територији општине Грачаница постижу се олакшице за наше пацијенте, као и савременији пристум лечењу.

Check Also

Тодић: Ноћ протекла мирно, радови прекинути

Председник Привременог органа Општине Лепосавић Зоран Тодић изјавио је да је ноћ у селу Дрен …