Главна / Друштво / Председница општине Љиљана Шубарић поделила светосавске пакетиће ученицима ОШ “Краљ Милутин”

Председница општине Љиљана Шубарић поделила светосавске пакетиће ученицима ОШ “Краљ Милутин”

Ученицима, од првог до четвртог разреда ОШ “Краљ Милутин” у Грачаници данас је председница општине Љиљана Шубарић уручила светосавске пакетиће које је за наше ученике припремио СКОНУС, Студентска конференција Универзитета Србије. Иста организација је и прошле године припремила пакетиће за најмлађе ученике.

– Деци у свим школама, као и просветним радницима желим да честитам Дан Светог Саве, да им пожелим да буду добри ђаци, а просветним радницима да им ова година буде успешнија него претходна. Свим ђацима поручујем да уче и вредно раде, да улажу у себе и своје образовање јер само знањем и образовањем могу себи да обезбеде бољу будућност. Што се тиче општине Грачаница, она је увек ту за наш образовни систем. То смо много пута показали, а и у наредном периоду настојаћемо да све оно што је потребно нашим ученицима и просветним радницима обезбедимо – рекла је Шубарић.

Истовремено, у просторијама ове школе одржана је и светосавска приредба ученика Грађевинско-саобраћајне школе која је била посвећена Светом Сави и Николи Тесли. В.д. директора Слободан Јовановић уручио је захвалнице истакнутим просветним радницима и ученицима.

У свим школама централног Косва и Метохије организују се приредбе поводом дана Светог Саве, а заслужним појединцима додељују се признања.

 

 

 

Check Also

Ноћ на северу КиМ протекла мирно, 12. дан протеста

На северу Косову и Метохији ноћ је протекла мирно, а испред општинских зграда у Зубином …