Главна / Вести / Србија / Петковић: Српска опозиција не жели да се бави проблемима и животом нашег народа на КиМ

Петковић: Српска опозиција не жели да се бави проблемима и животом нашег народа на КиМ

Још једном смо данас посведочили летећем циркусу опозиције која уместо озбиљне расправе о Косову и Метохији која би се водила у институцијама жели представу и публицитет пред камерама и то на улици.
Још једном су данас Јовановић, Обрадовић, Стаменковски и њихови посилни показали безидејност и нулти осећај за живот и проблеме српског народа на Косову и Метохији, као и потпуно одсуство одговорности када је реч о најважнијем државном и националном питању – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.
Иако их је Александар Вучић позвао на консултације и разговоре о Kосову и Метохији, они су то уз хуку и буку одбили да би само неколико дана касније дошли да протестују испред Председништва у ком нису желели да разговарају, али желе да праве представе за камере?
Идемо даље. Затражили су седницу Скупштине о Косову и Метохији на којој би расправљали о ситуацији у нашој јужној покрајини и најновијим притисцима на Београд. Када је седница заказана и то већ за следећу недељу, поново су изабрали улицу уместо инситуције па организовали протест и пре заседања Народне скупштине Републике Србије?
Толико о њиховом поштовању ове важне државне институције, у којој више времена проводе по ресторанима и кулоарима него на заседањима и расправи.
Из свега наведеног јасно је да српска опозиција не жели да се бави проблемима и животом нашег народа на Косову и Метохији већ жели да њихове проблеме по ко зна који пут искористе за напад на Александра Вучића и покушај његовог рушења на улици, јер на изборима немају апсолутно никакве шансе. И то га су итекако свесни! – наводи Петковић.

Check Also

ТОГ: Васкршњи турнир у стоном тенису хуманитарног карактера

Туристичка огранизација Грачанице (ТОГ) у сарадњи са Општинским одељењем за омладину и спорт, организује други …