Главна / Вести / Србија / Петковић: Обрадовић шири лажне вести и спинове којима директно помаже Куртију и Приштини

Петковић: Обрадовић шири лажне вести и спинове којима директно помаже Куртију и Приштини

Лажним патриотама из антидржавне коалиције Александар Вучић је преко 50 пута поновио да се никада ни директно ни индиректно неће сагласити са чланством такозваног Косова у Уједињеним нацијама, нити ће признати једнострано проглашену независност Косова, али то екстремном политиканту Бошку Обрадовићу очигледно не одговара, па шири лажне вести и спинове којима директно помаже Куртију и Приштини – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.

Чак и највећи заговорници независности лажне државе па и сам Аљбин Курти отворено говоре да је управо Александар Вучић највећа препрека независности тзв. “Косова” и да не може да га натера да било шта потпише, за разлику од Обрадовића, Јеремића, Тадића који су оберучке Приштини давали и што су тражили и што нису.

Заборавио је Бошко Обрадовић да каже да је управо Александар Вучић најзаслужнији за то што је 28 земаља повукло признање лажне државе и што такозвано Косово није успело да постане чланица ни ИНТЕРПОЛ ни УНЕСКО.

На стварању косовске независности су радили управо коалициони партнери Бошка Обрадовића, који су пуштали албанске терористе и самог Куртија на слободу, који су измештали преговоре из УН на поље ЕУ где Србија нема већинску подршку и који су немо посматрали погром и убијање Срба 2004. године, али и самопроглашење лажне државе 2008. године.

 Зато њему данас смета Вучић јер је највећа брана независности Косова, јер се бори за српски народ и залаже за Заједницу српских општинајер не дозвољава да се забораве српске патње и страдања и управо због тога има неподељену подршку српског народа на Косову и Метохији, а Бошка тапшу и тетоше западни ментори – наводи се у саопштењу члана Председништва СНС Петра Петковића.

Check Also

Петковић: Тадић је у своје време систематски радио на политичком уништењу сопствене земље

“Сваки искрени патриота и Србин коме је Србија у срцу, могао је да буде поносан …