Главна / Друштво / Шубарић са карабињерима разговарала о безбедности у општини Грачаница

Шубарић са карабињерима разговарала о безбедности у општини Грачаница

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић примила је јуче делагацију италијанских карабињера са којима је разговарала о унапређењу досадашње сарадње.

Делегацију италијанских карабињера предводио је командат Карабињера пуковник Руђеро Коподивенто који је са председницом општине Грачаница проф. др Љиљаном Шубарић разговарао о општој безбедносној ситуацији на територији општине као и о наставку даље сарадње не само на пољу безбедности већ и по осталим питањима која се тичу унапређења живота становништва.

Председница Шубарић изнела је пуковнику Коподивенту своју али и забринутост мештана општине Грачаница због континуираних серија пљачки које се дешавају последњих дана те затражила да италијански карабињери пруже свој допринос у складу са мандатом и заштите становништво од угрожавања њихове имовине.

Пуковник Руђеро Коподивенто казао је да разуме забринутост становништва те да ће очување безбедости становништва остати примарни циљ италијанских карабињера.

Осим о безбедносној ситуацији председница општине је са делегацијом италијанских карабињера разговарала и о наставку даље сарадње која има за циљ помоћ становништву на пољу хуманости.

Извор: https://nasagracanica.com/

Check Also

Владика Теодосије служиће молебан у Звечану

Владика рашко-призренски Теодосије служиће у 18 часова молебан, у Цркви Светог Ђорђа у Звечану. Владика …