Главна / Вести / Косово и Метохија / Опљачкана породица Милић у Племетини

Опљачкана породица Милић у Племетини

Петочлана породица Милић из Племетине, код Обилића покрадена је синоћ, а за сада непознати починиоци су према речима власника Николе однели вредне алате.

Милић за Медија центар каже да је ујутру приметио да му је из гараже украден алат и ваздушна пушка. Крађа се према његовим речима вероватно догодила у току ноћи.

„Претпостављамо да се то десило током ноћи. Ми смо били у кући и ништа неуобичајено нисмо приметили. Ујутру сам случајно отишао до гараже и видео сад да ми фали апарат за варење, бушилица, моторна тестера и ваздушна пушка. Такође видим да је украден и још неки алат. Нисам стигао од стреса ни све лепо да прегледам да ли је још нешто украдено“, рекао је Митић за Медија центар.

Милић наводи да је слушај пријављен косовској полицији, која је извршила увиђај. Такође каже и да ово није први пут да је његова породица на мети лопова.

„Пре три године исто су нам покрали алат, 2009. године украден нам је аутомобил. Никада ништа нисмо сазнали ко је и шта је. Никад нисмо сазнали ко су починиоци и сада смо скептични“, рекао је Милић.

Село Племетина код Обилића је већински српско место, а поред Срба у овом селу живе Албанци и Роми.

Извор: Радио Митровица север

Check Also

Петковић: Потурањем лажног ,,нон – пејпера” о ЗСО, политичари у Приштини доказују да су ситни преваранати и фалсификатори

Да је политичка врхушка у Приштини ништа друго до дружина ситних превараната и фалсификатора, потврђује …