Главна / Некатегоризовано / Председница Шубарић посетила породице у Ливађу и Преоцу

Председница Шубарић посетила породице у Ливађу и Преоцу

Председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић данас је заједно са директорицом општинског одељења урбанизма Александром Ђекић посетила породицу Васић у Ливађу и породицу Челић у Преоцу којима је недавно уручен грађевински материјал.

“Кућа је имала влагу а како су нам ниска примања нисмо били у могућности да издвојимо средства којим би средили кућу. Захвални смо на помоћи која нам је уручена”,  рекао је Бранко Васић.

“Добили смо најосновније, како би кућу реновирали и средили на неки начин јер је у јако лошем стању, нисмо имали финансијских средстава како би сами кућу средили за живот”, истакла је Ферида Челић из Преоца.

 

 

Председница општине Грачаница проф.др Љиљана Шубарић истакла је да је циљ, побољшање услова становања породицама на територији општине Грачаница.

 

 

“Циљ нам је да породицама на територији општине Грачаница побољшамо услове становања и искрено се надам да све породице које су добиле помоћ у виду грађевинског метеријала бити задовољне и да ће им то бити од великог значаја и додатни мотив да будућност своје породице вежу за овај простор. Општина Грачаница наставља да улаже огромне напоре да помогне свим породицама којима је помоћ неопходна и то не само у виду грађевинског материјала већ и путем осталих видова помоћи“, рекла је током обиласка породице Васић у Ливађу председница општине Грачаница проф. др Љиљана Шубарић.

У оквиру овог пројекта још 64 породице добиле су помоћ у виду грађевинког материјала за шта је општина Грачаница издвојила око 200 хиљада евра из дугорочног уговора.

Check Also

Вучић: Ово је последње вече да се обраћам као председник СНС-а

изПредседник Александар Вучић рекао је на скупу “Србија наде”, да су нам јединство, заједништво и …