Главна / Друштво / Одржана четврта редовна седница Скупштине општине Грачаница

Одржана четврта редовна седница Скупштине општине Грачаница

У сали СО Грачаница одржана је четврта редовна седница на којој су одборници разматрали и усвојили извештаје о раду општинских одељења.

Одборници Скупштине општине Грачаница на четвртој редовној седници усвојили су да се центар за рециклажу измести на нову локацију.

“Постигнут договор на обострано задовољство, да ће се тај исти центар изместити са подручја Лапљег села за 6 месеци када се омогуће технички услови на другу локацију односно у селу Батусу”, рекао је Милан Димитријевић, председник СО Грачаница.

Директори општинских одељења представили су извештај о раду за прва 3 месеца ове године.

“Буџет општине Грачаница  за прва 3 месеца 2023. године износи 8.782.000”, рекао је Славиша Ничић, директор одељења за буџет и финансије.

“Што се тиче прошле године имамо благо повећање броја радника ми свакако увек разматрамо да запослимо још радника, али у складу са могућностима. Прошле године као и ове добили смо  много више посла и проширили своја боља деловања када је у питању територија општине Грачаница”, казао је Дејан Димитријевић, директор “Еклогије” Грачаница.

На овој седници одборници Скупштине општине Грачаница једногласно готово и без дискусије усвојили су извештај о раду ових одељења.

Check Also

Петковић: Када ће бити ухапшен специјалац који је пуцао у Гаљака

Директор канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас да лекари, рудари и васпитачи мирно …