Главна / Вести / Косово и Метохија / Председник покрајинске владе Војводине Игор Мировић пожелео добродошлицу деци са КиМ

Председник покрајинске владе Војводине Игор Мировић пожелео добродошлицу деци са КиМ

Председник покрајинске владе Војводине Игор Мировић отворио је фестивал фолклора на Летенки под слоганом “Грачаници на дар” и пожелео добродошлицу деци са КиМ.
Присутнима су се обратили председница општине Грачаница, проф.др Љиљана Шубарић као и организатор кампа ” Грачаници на дар”, директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорт др Данијел Жупић. По први пут ове године у организацији Покрајинског завода за спорт и медицину спорта и Одељења за омладину и спорт општине Грачаница, педесеторо деце из спортских клубова у Грачаници бораве пет дана на Фрушкој Гори.
Посета младих спортиста из општине Грачаница Фрушкој Гори резултат је добре сарадње коју је одељење за омладину и спорт на челу са директором Душаном Цвејићем успоставило са Покрајинским заводом за спорт и медицину спорта Војводине.
Деца узраста од 2006. до 2013. годишта, укупно њих педесет и двоје заједно са својим тренерима Школе фубала 28 јун, Школе фудбала Грачаница, Школе фудбала Полет, Школе одбојке Видовдан и Школа каратеа Сенши бораве на спортско-рекреативни камп на Летенки.

Check Also

Петковић: Када ће бити ухапшен специјалац који је пуцао у Гаљака

Директор канцеларије за КиМ Петар Петковић изјавио је данас да лекари, рудари и васпитачи мирно …