Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛС честитао СНС-у изборну победу

СЛС честитао СНС-у изборну победу

sls 1Самостална либерална странка упућује честитке Александру Вучићу и коалицији окупљеној око Српске напредне странке на управо завршеним парлментарним изборима у Србији.

Огромно поверење грађана које је добила СНС носи са собом и огромну одговорност за будуће изазове пред којима се Србија налази.

Као аутохтона партија косовских Срба која је своју одлуку о подршци СНС-у и Александру Вучићу темељила на њиховој исказаној проевропској политици и политичкој храбрости у отпочињању решавања косовског проблема, СЛС поручује да је спремна да заједно са свим релевантним факторима настави спровођење политике решавања конфликата разговорима на путу даљих европских интеграција и остварењу бољег живота.

СЛС је позвао Српску напредну странку као политичку странку, којој је убедљив изборни тријумф донео и обавезу даљег наставка прокламоване политике, на сарадњу у интересу свих грађана.

Сви они који пропагирају политику мира, решавања конфликата и стварања боље будућности за косовске Србе и све грађане Косова у Самосталној либералној странци имају поузданог партнера.

Check Also

Вучић и Танин о ситуацији на КиМ, изборима и извештају УНМИК-а

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је са специјалним изаслаником генералног секретара Уједињених нација и …