Главна / Радио / Емисије / Гост Поподнева – Милан Рашић, карате клуб Сенши

Гост Поподнева – Милан Рашић, карате клуб Сенши

1899925_671387969635043_1303542875518998546_nГост емисије Пријатно поподне Радио Грачанице био је Милан Рашић, тренер карате клуба Сенши. овај клуб, осим тренинга у Лапљем селу,  тренинге организује и у Грачаници.

Екипа карате клуба Сенши учествовала је недавно на турниру у Лесковцу, на коме је остварила запажене резултате.  Такмичење је одржано 28. септембра. Ради се о четвртом турниру који организује карате клуб из Лесковца. Сенши је на овом такмичењу остварио изванредне резултате, пехар за прво место на генералном пласману, односно клуб са највише освојених медаља. Клуб је освојио пет златних, три сребрне и осам бронзаних медаља. Тачније, од стране 16 такмичара учесника освојено је 16 медаља.

– У клубу имамо чланове који раде и више од три године и који остварују веома добре резултате. Јако су се добро показали на свим такмичењима. Неки од њих асистирају и на тренинзима – каже Милан Рашић.

– Када су у питању услови за рад, они су знатно побољшани. Општина Грачаница нам излази у сусрет, посебно када су у питању путовања. За такмичење у Лесковцу, управо нам је општина финансирала пут и дала комби. Брине нас зимски период и то, да ли ће бити обезбеђено грејање – каже Рашић.

Опширније можете чути у аудио снимку испод текста.

 

Check Also

Одиграна одбојкашка утакмица ОК Видовдан и ОК Радан из Лебана

Грачаница је синоћ била домаћин званичне одбојкашке утакмице коју су одиграле сениорке домаћег ОK Видовдан …