Главна / Вести / Косово и Метохија / Повређени из Митровице ван животне опасности

Повређени из Митровице ван животне опасности

bolnica_mitrovicaУправница болнице у Косовској Митровици др Даница Радомировић изјавила је за Радио Косовску Митровицу да су повређени у синоћњем инциденту у Косовској Митровици, отац и син В.П. (45) и Н.П. (21)  ван животне опасности и да су хоспитализовани у митровичкој болници.

Инцидент се догодио  у 16:40 у Колашинској улици и том приликом су повређени отац и син В.П. (45) и Н.П. (21), власници перионице код које се и догодио инцидент. Њих су изболи ножевима такође отац и син Ж.М. (59) и З.М. (26) из Звечана, потврдио је за наш програм заменик регионалног директора КПС Ергин Медић.

По речима очевидаца, раздвојили су их припадници КПС-а при чему је један од полицајаца био принуђен да извади пиштољ. Косовска полиција је овај случај окарактерисала као покушај убиства. Медић је казао, да су припадници КПС привели осумњичене за овај  напад. Он је прецизирао, да напад није етнички мотивисан и да се ради о косовским Србима а да су мотив највероватније нарушени родбински односи између две породице.

Тон: Александра Милошевић

Check Also

Унмик: Ниједан члан нашег особља није позитиван на Ковид-19

Унмик је вечерас саопштио да њихов члан није био такозвани нулти пацијент заражен коронавирусом у …