Главна / Култура / ОШ “Миладин Митић” слави 123 годинe рада

ОШ “Миладин Митић” слави 123 годинe рада

miladin_miticОсновна школа „Миладин Митић“ у Лапљем Селу прославила је 123 године рада и постојања. Том приликом ученици ове школе спремили су пригодан културно-забавни програм у ком су показали своје рецитаторске, глумачке и плесне способности. Директор школе Љубомир Живић рекао је да је задовољан радом ове установе.

„Завршили смо програм који је школа припремила поводом  123 године постојања ове школе. Ове је јeдан од ретко великих јубилеја на овим просторима. Оно чиме бих могао да се похвалим је да су сви ђаци успешно завршили још једну школску годину и данас су се потрудили да што боље изведу програм  у част и задовољство својих наставника, родитеља и пријатеља“, рекао је Живић.

Представи је претходило полагање цвећа испред бисте Миладина Митића у школском дворишту. Након тога, директор школе се обратио наставном кадру, ђацима, родитељима и свим присутним гостима и захвалио на пажњи и подршци притом честитајући најбољим ученицима на успеху и дарујући ученике књигама  за многобројне награде освојене на општинским и окружним такмичењима из различитих предмета.

„Деца су јавно награђена, то је уједно и подстрек за даље напредовање и још боље успехе. Деца имају све услове за учење, имамо добар наставни кадар захваљујући коме смо и постигли све ово што смо постигли. Надам се још бољим резултатима у наредној школској години“, рекао је директор Живић.

 

Check Also

Хуманитарна радионица Ансамбла “ВЕНАЦ” и “Госпон тамбураша”

Ансамбл ВЕНАЦ је 08.12.2021. организовао у Грачаници хуманитарну јавну радионицу таамбурашке праксе, заједно са тамбурашким …