Главна / Некатегоризовано / Реновиран Дом културе у Добротину

Реновиран Дом културе у Добротину

DSCN6236Захваљујући средствима која су издвијили Општина Грачаница, канцеларија за КИМ и Косовски управни округ, мештани Добротина од данас имају нови и боље опремљени простор у већ постојећем објекту Дома културе.

„Новина је то да сада и пензионери имају свој простор у коме ће моћи да се окупљају, играју шах и друже се, урађено је грејање и опремљене неке канцеларије као и велика сала“, каже начелник Косовског управног округа Срђан Петковић.

Најзадовољнији су ипак били пензионери који су упутили речи захвалности, пре свега заменику премијера у косовској Влади Бранимиру Стојановићу од кога су протекле године добили обећање да ће им обезбедити простор за дружење.

baneСтојановић је након симболичне партије шаха коју је одиграо са једним од пензионера рекао да се нада да ће бити још бољих услова за све становнике ових простора.

„ Ја сам данас изгубио партију шаха али рачунам да смо сви заједно победници, зато што је ово једно лепо место где ће наши најстарији мештани моћи да се окупљају и у овим предстојећим јесењим и зимским данима на један квалитетан начин проведу време“.

Check Also

СНС осуђује нападе на Вучићеву породицу: Монструозне објаве сведоче о дубоко укорењеној мржњи према председнику

Сибин Вукадиновић, сарадник Бошка Обрадовића упутио је низ увреда на рачун породице председника Србије Српска …