Главна / Вести / Косово и Метохија / Б. Стојановић: „Наш план“ за бољи живот свих грађана КиМ

Б. Стојановић: „Наш план“ за бољи живот свих грађана КиМ

IMG_20150915_110135У великој сали Дома културе у Грачаници данас је одржана презентација документа под називом „Наш план“ који је представио заменик премијера у косовској Влади, Бранимир Стојановић са својим тимом.

„Ово није политички документ, већ документ који садржи препоруке за решавање животних проблема у свим областима“, нагласио је Стојановић у изјави датој новинарима након презентације.

У овом документу побројано је неких 12 области на којима ће се интензивно радити, али највећа пажња, према речима заменика премијера биће посвећена пољопривреди, здравству, образовању, култури, спорту и заштити животне средине.

Према речима Стојановића, пољопривреда је област на коју треба уложити највише труда и где поред осталих проблема још увек постоји проблем узурпације српске земље.

На питање новинара да ли је овај документ некаква основа ЗСО? Стојановић је рекао:

Стојановић је рекао да је стање у свим областима живота доста лоше, али да се неће бавити „ловом на вештице и тражити кривце за такво стање“, већ да овим документом он и његов тим желе да ураде све што је потребно да би целокупно стање у наредном периоду било много боље и да би становништву на овом простору омогућили бољи и просперитетнији живот.

Check Also

Дедић: Почело друго полугодиште, ђаци у школским клупама

Ученици у свим школама у српским срединама на Косову и Метохији од јутрос су у …