Главна / Друштво / Приказана представа “Краљевски фестивал” у Сушици, бројна дешавања и за викенд

Приказана представа “Краљевски фестивал” у Сушици, бројна дешавања и за викенд

kraljevski_festivalПетог дана манифестације „Дани општине Грачаница“ аматерско позориште „Јанићије Поповић“ одиграло је представу „Краљевски фестивал“ у ОШ „Свети Сава“ у Сушици. Предстрава је почела у 15 часова, а присуствовали су ученици од првог до осмог разреда. „Краљевски фестивал“, Тода Николетића, а у режији Срећка Тодоровића премијерно је изведена крајем маја у Дому културе у Доњој Гуштерици.

Ученици ОШ „Свети Сава“ били су одушевљени овом представом, која је, иначе, до сада забележила велики успех при приказивању.

У наставку обележавања манифестације „Дани општине Грачаница“ вечерас ће на тргу у Грачаници бити одржан концерт рок групе Van Gogh.

Током викенда, такође, у оквиру „Дана општине Грачаница“ очекују нас бројнe манифестације.Сутра, у суботу 19. септембра од 11 до 13 часова на платоу испред општине Грачаница одржаће се изложба домаће хране, радиности и сувенира и заједничка изложба ликовних радова насталих на дечијој ликовној колонији.У 16 часова обавиће се освећење камен темељца за изградњу православне цркве у Новом Бадовцу, а онда у 17 часова одржаће се и културно-уметнички програм, на игралишту у Новом Бадовцу.

У недељу, 20. септембра у Дому културе у Грачаници од 15 до 17 часова одржаће се програм доделе награда и захвалница најбољим ученицима, институцијама, организацијама и појединцима општине Грачаница, као и концерт хип-хоп и денс група из Грачанице, а у 20 часова биће приказана монодрама „Биберче“.

 

Check Also

Нови случајеви заразе коронавирусом на Косову

Институт за јавно здравље на Косову саопштио је да су регистрована још два случаја позитивна …