Главна / Некатегоризовано / Одржана прва бруцошијада у Грачаници

Одржана прва бруцошијада у Грачаници

171fc14b49a79ea979710de5b3402b30_XLСиноћ је у угоститељском објекту „Долче вита“ одржана прва бруцошијада за студенте  Пољопривредног факултета у Лапљем Селу.

Један од најзначајнијих друштвено – забавних студентских догађаја, бруцошијада одржана је ове године по први пут  за студенте Пољопривредног факултета из Лешка и Лапљег Села, а сви присутни уживали су уз музички бенд „Корона“.

Председник општине Грачаница, Владета Костић, пожелео је студентима одељења Пољопровредног факутета добродошлицу и истакао да су им врата Општине увек отворена где могу наћи подршку.

„Оно на шта ће општина у наредном периоду усмерити своју пажњу је изградња амфитеатра, лабораторије и кабинета“, казао је Костић.

Декан Пољопривредног факултета, професор др Божидар Милошевић, казао је за инфо службу општине Грачаница да је задовољан због великог интересовања свршених средњошколаца да упишу овај факултет управо у Лапљем Селу што показује да су оправдани напори за стварање бољих услова за рад и да су то многи препознали.

„Бруцошијада је за њих сигурно најлепши дан, они можда сад тога нису свесни али када дођу у неке касније године, када почну да раде, да сарађују заједно онда схватају колико су важна та пријатељства стечена током студија“ казао је Милошевић.

Председник студенског парламента, Александар Максимовић рекао је за инфо службу општине да су студенти из Лешка веома задовољни како су овде дочекани и да би волели да посете зграду Факултета у Лапљем Селу.

Бруцошијаду је организовала Општина Грачаница у сарадњи са Омладинским саветом Грачаница.

 

Check Also

У српским срединама на КиМ регистроване још 22 новоинфициране особе вирусом корона

Према најновијим подацима у српским срединама на Косову и Метохији регистрована су 22 нова случаја заразе корона …