Главна / Спорт / Александар Рашић: И порази и победе у јесењој сезони

Александар Рашић: И порази и победе у јесењој сезони

aleksandar rasicОдбојкашки клуб Партизан из Липљана у јесењој сезони, која је при крају, низао је и поразе и победе. То је био повод да питамо Александра Рашића, зашто је дошло до неколико пораза и како оцењује ову сезону.

– На почетку смо имали три пораза за редом, што се није десило у скорије време. Од активирања клуба углавном смо бележили само добре резултате. Сада је наступила смена генерација, пар старијих играча се повукло, нисмо имали средстава да доведемо појачања, тако да смо хтели да дамо прилику нашим кадетима које смо обучили последњих година и који су прошле године забележили значајан успех на првенству Србије на коме смо били осми у држави. На почетку смо имали и доста пехова са повредама, са одсуством неких старијих играча, тако да у тој трећој утакмици, коју смо изгубили од ФАП Ливнице имали смо проблем јер нам је читава екипа јуниора била на екскурзији. Дошчо је до сплета околности, од повреда до обавеза старијих играча. Свакако нисмо очекивали толико пораза – каже Рашић.

Када је у питању сезона, Александар Рашић каже:

– И даље смо у трци за прва три места која воде у Прву лигу ове године. Нису нам пуно одмакли ривали. У остатку сезоне сам задовољан са резултатима, али игра није баш на нивоу. Да ли је то мала бојазан нових играча од грешака, јер другачије играју са својом генерацијом, а другачије са првим тимом, да ли је то оптерећење због трке за треће место, ипак мислим да се полако губи тај притисак.

Check Also

Ексклузивно! Жозе Мурињо добио фудбалски терен у Србији, Матић одиграо кључну улогу

Португалски стручњак Жозе Мурињо добио је фудбалски терен у Србији, односно терен који ће носити …