Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић: Уједињени можемо све

Ђурић: Уједињени можемо све

djuric u MitroviciУз подсећање да жене на Косову и Метохији имају на кога да се угледају, директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић је на првом скупу Унија жена СНС-а одржаном у Косовској Митровици рекао да “на овим изборима имамо прилику да бирамо између наставка реформи,борбе за јачу и бољу Србију и повратка у сав муљ у коме смо били у претходне две деценије“.

Говорећи о значају борбе у Србији Ђурић је подсетио да смо од 2012. године заједно и уједињени започели процес промена у Србији , стали на црту и изашли пред неке од највећих проблема у држави.

“Премијер Александар Вучић је стао на црту и корумпираној класи , нагомиланим проблемима у администрацији, нефункционалном државном апарату и проблемима у односима са државама у региону, стајући чврсто у одбрану државних и националних интереса “, рекао је директор Канцеларије за КиМ и додао да на овим изборима немао прилику и луксуз да бирамо као у неким другим државама на пример.

“Ми на овим изборима имамо прилику да бирамо између наставка реформи , борбе за јачу и бољу Србију и са друге стране повратка у сав муљ у претходне две деценије до 2012. до 2014. године Србија одважила да крене напред.

“Дошао сам да вам кажем да без снаге и јединства жена, наших мајки,сестара, наших најрођенијих ,без њихове љубави , енергије и снаге али и без јединства не можемо ништа а уједињени можемо све”, рекао је Марко Ђурић.

На скупу су говориле и Јадранка Јоксимовић интернационална секретарка странке и члан председништва СНС-а, Јасмина Дедић координатор Уније жена СНС-а Косовске Митровице и Винка Радосављевић оснивач Уније жена на КиМ.

Check Also

Представници Канцеларије за КиМ и Министарства просвете обишли ученике у Грачаници

Ученици основних и средњих школа на територији централног Косова и Метохије данас су, након три …