Главна / Друштво / Спор са Кеком проблем у водоснабдевању Сушице и Бадовца

Спор са Кеком проблем у водоснабдевању Сушице и Бадовца

voda_cesmaМештани Сушице већ неколико дана немају воду и поводом тога су се за помоћ обратили општини Грачаница, где су разговарали са директором Одељења за јавне услуге Јеленом Стојановић и замеником градоначелника Игором Аритоновићем.

Главни проблем је спор са КЕКом око неизмирених дугова за електричну енергију коју је утрошила Водоводна пумпа, а који је стар десет година и преко које се мештани Сушице и Новог Бадовца снабдевају водом.

„ Данас смо постигли договор за водоснабдевање мештана Сушице и Новог Бадовца и у најкраћем року ће бити затворени вентили за Бадовац,  да би Сушица у наредна 24 сата имала воду, док за то време воду неће имати Нови Бадовац. Уова два села вода ће се искључивати наизменично на 24 сата“, рекла је директор Одељења за јавне услуге Јелена Стојановић.

Лидер села Сушице Зоран Даниловић истиче да су од надлежних из општине Грачаница добили уверење да ће се данас регулисати водоснабдевање у њиховом месту и да ће у понедељак директорка Стојановић одржати састанак са КЕК-ом како би предузели све што је у њиховој могућности да реше проблем са пумпом.

Check Also

Братислав Лазић: Пажљиво пратимо ситуацију и следимо инструкције Министарства здравља Републике Србије о коронавирусу

Све установе примарне и секундарне здравствене заштите на територији централног Косова, које функционишу у оквиру …