Главна / Друштво / Преминуо Зоран Спасић

Преминуо Зоран Спасић

13895320_727080964096354_1943897693673355453_nПевач ансамбла Венац Зоран Спасић, преминуо је јуче у 58. години живота. Зоран је деценијама био познат косовској публици као певач који је неговао народну и старосрпску песму. Често је наступао и био учесник бројних манифестација, а највећи траг оставиће радом у ансамблу народних песама и игара Венац. Спасић је сахрањен данас на гробљу у Аранђеловцу.

Чланови ансамбла Венац са болом су примили вест о одласку Зорана Спасића и тим поводом послали саопштење у нашу редакцију:

Са великом тугом јављамо да је 19.08.2016. године свој животни пут завршио наш колега Зоран Спасић, надасве добар човек који ће свима недостајати. Зоран је био део Венца, и Венац је био део његовог живота у ком је веома професионално и несебично радио. Свакодневно је показивао како је његов таленат растао заједно са његовим годинама. Његова музикалност је оставила велике и неизбрисиве трагове у Венцу, које ћемо са радошћу да чувамо и поносимо се са њима, са нашим Зораном. Учестовао је на многим фестивалима где је остварио значајне резултате. С’ љубављу и поштовањем чуваћемо успомену на Тебе, Твоју музику и песме. Хвала Ти што си оплеменио Венац. Колектив Ансамбла ВЕНАЦ

Check Also

Обезбеђене три стипендије на Међународном пословном колеџу у Митровици

Представници Међународног пословног колеџа из Митровице (ИБЦ-М) посетили су данас Општину Грачаница, где су се …