уторак , 19 фебруар 2019
НАЈНОВИЈЕ

Сигурна набавка огревног материјала за кориснике на КиМ

kozarevЗаменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев присуствовао је данас у Звечану потписивању уговора о набавци хуманитарног огрева за кориснике помоћи на КиМ, за сезону 2016/2017. годину.

Уговор су потписали председник Привременог органа општине Звечан Иван Теодосијевић и директор НИС-а Бранко Радујко као и успешни привредници са севера Косова и Метохије. Средства за централну набавку обезбедила је Канцеларија за Косово и Метохију.

“Овај састав који видите је и добра гаранција грађанима и свим корисницима, посебно деци што је важно нагласити зато што ће школе и обданишта бити велики корисници као и цркве, манастири. Сваки пут испунимо све предуслове, испунимо сву пратећу папирологију да би се ова хуманитарна набавка реализовала ту и тама долази до неких мањих застоја вероватно не намерних и због неке ревности службеника на административним прелазима, изазваних намером да се покажу као високо професионални на том плану. Оно што је најважније и што очекујемо и ове као и предходних година огрев ће стићи где треба и нема разлога нико ни једну хуманитарну набавку да обуставља”, рекао је директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев.

“Овим чином ВРС и Канцеларија за КиМ су показали да ће бити присутни у покрајини и да мисле на народ који овде живи.Посебну захвалност упућујем и представницима Нафтне индустрије србије који нас свих ових гидина изузетно добро прате и снабдевају енергентима крајње кориснике”, нагласио је Теодосијевић.

“НИС је једна од водећих компанија у регион у својој области уопште и као таква живи од односа са потрошачима, они су јој на најважнијем месту, зато се трудимо да увек благовремено, квалитетно И по најбољим условима снабдевамо потрошаче на свим деловима нашег тржишта”, истакао је директор НИС-а Бранко Радујко.

Представници Канцеларије за Косово и Метохију и Нафтне индустрије обишли су и објекат у Косовској Митровици који је намењен за бензијску станицу.

 

 

Извор: ТВ Мост

Погледајте и ...

Партеш: Украдене две краве

У центру села Партеш надомак Гњилана, непознати починиоци украли су синоћ две краве, једна крава …