Главна / Вести / Косово и Метохија / У понедељак састанак Вулина и председника Привредне коморе Србије

У понедељак састанак Вулина и председника Привредне коморе Србије

kancelarijaДиректор Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин присуствоваће у понедељак, 22. јула 2013. у 12 часова састанку који у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију организује Привредна комора Србије у просторијама Привредне коморе Србије, Ресавска 13-15, сала број 2.

Тема састанка је предлог мера правне заштите имовине привредних субјеката на територији Аутономне покрајине Косово и Метохија, с обзиром да је у досадашњим разговорима и контактима са Привредном комором Србије, Фондом за развој и другим државним институцијама, констатовано да нису решена питања имовине и потраживања привредних субјеката на територији Аутономне покрајине Косово и Метохија.

Закључено је да је неопходно предузети хитне мере и активности на правној заштити имовине и потраживања привредних субјеката на Косову и Метохији, што је и у складу са Споразумом из Брисела.

На састанак су позвана и привредна друштва која имају имовину и потраживања на територији Аутономне покрајине Косово и Метохија.

Представници медија ће моћи да сниме почетак састанка са уводиним излагањима директора Канцеларије за Косово и Метохију Александра Вулина и председника Привредне коморе Србије Жељка Сертића.

Check Also

У Србији до сада тестирано 5.000 особа, потврђено нових 111 случајева

На Институту Торлак у последња 24 сата тестирани су узорци 637 особа од којих је …