Главна / Спорт / Школe одбојке „Грачаница“ и „Партизан“ на одбојкашком кампу „Асикс Митрово поље 2013“

Школe одбојке „Грачаница“ и „Партизан“ на одбојкашком кампу „Асикс Митрово поље 2013“

odbojkaДвадесет дечака и девојчица из школе одбојке „Грачаница“ и школе одбојке „Партизан“ из Липљана отпутовали су јутрос за Александровац, како би учествовали на одбојкашком кампу „Митрово поље“.

Након одржаног дечијег кампа одбојке у Грачаници, 24, 25. и 26. маја, који су водили искусни тренери, селектор универзитетске репрезентације Србије Драган Ђорђевић и селектор јуниорске репрезентације Србије Милан Жарковић, на позив истих селектора репрезентације и руководилаца кампа чланови школе одбојке ОК „Грачаница“ из Грачанице и школе одбојке ОК „Партизан“ из Липљана учестоваће десет дана на одбојкашком кампу „Асикс Митрово поље 2013“.

Под покровитељством Општине Грачаница, двадесеторо деце од 10-18 година, десет девојчица и десет дечака, кренуло је јутрос око 05.00 сати за Александровац, како би учествовали у великој спортско-рекреативној манифестацији у Србији, кампу „Митрово поље“.

Деци је у оквиру комплеска обезбеђен смештај и храна, а током одржавања кампа, наши млади одбојкаши ће учествовати и у такмичарском делу, у организовању турнира, када ће бити проглашене најбоље екипе и најбољи играчи.
Са децом из Грачанице и Липљана кренули су и њихови тренери, а камп ће бити отворен од 19. до 28. јула.

Одбојкашки камп „Митрово поље“ почео је са радом јула 2007. године, када је окупио стотину дечака и девојчица из Александровца и Краљева.

Mитрoвo Пoљe сe нaлaзи у сeвeрoзaпaднoм дeлу oпштинe Aлeксaндрoвaц, нa нaдмoрскoj висини oд 700 метара, на обронцима планина Гоч и Жељин, удаљено је 22 км од Александровца, Врњачке бање и Бруса. Изукрштано је бистрим планинским рекама Расином и Жагржом.

Mитрoвo Пoљe je идeaлнo зa рeкрeaтивни туризaм, припрeмe спoртистa, oдмoр и oпoрaвaк, зимoвaњe и лeтoвaњe дeцe и oдрaслих.

 

Check Also

Мали спортисти са КиМ у Београду

Канцеларија за КиМ и Спорт Старс „Србија те зове 2020“, организовали су боравак за 49 …