петак , 21 септембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Асоцијација српских привредника добила свој простор у Бизнис центру

asocijacija-sl2Асоцијација српских привредника основана пре 4 године добила је свој простор у објекту Бизнис центра, захваљујући разумевању надлежних у општини Грачаница, док је неопходну компјутерску опрему за рад обезбедила Канцеларија за питања заједница.

„Пре свега морају да се запосле одређени људи, који се баве економским развојем, који могу да буду у сталној координацији са општином, али и са надлежним министарствима како би се направила одређена стратегија и како би на један заједнички начин успели и да испромовишу себе и такође да лобирају да у неком наредном периоду прошире своје капацитете и запосле више људи“, рекао је Иван Томић, директор Канцеларије за питања заједница.

asocijacija-sl3Асоцијација српских привредника у Грачаници има око 70 чланова, а циљ је да окупи привреднике и из осталог дела Косова и Метохије.

У наредном периоду Асоцијација ће радити на обимном пројекту истраживања о стању у привреди у општини Грачаници, што би требало да буде основ за будуће деловање и активности.

 

Погледајте и ...

Срђан Поповић разговарао са новом шефицом УНДП-а на Косову

Новоименована шефица УНДП-а на Косову Улрика Ричардсон- Голински посетила је данас на почетку свог мандата …