Главна / Вести / Косово и Метохија / Полиција упозорила: Петровић опасност за грађане

Полиција упозорила: Петровић опасност за грађане

foto_vest__1495527881Косовска полиција саопштила је данас да је на основу добијених информација о месту где се крио осумњичени за разбојништво у Шилову и двоструко убиство у Србији Горан Петровић (24) из Пасјана, јуче извшрила претрес куће Стојанке Ристић (1951) у селу Могила, општина Клокот.

“Током претреса није пронађена тражена особа, али је полиција пронашла његову документацију, што доказује да се Петровић крио у тој кући”, наводи се у саопштењу и додаје да је том приликом ухапшен и Сами Емини из Могиле, због помоћи Стојанки Ристић у прикривању осумњиченог.

Полиција тврди да су обе ухапшене особе знале за кривична дела која је починио Петровић и упркос томе, му помогли да се крије од правде.
Јавни тужилац је ухапшенима одредио притвор од 48 часова и против њих ће бити покренут поступак за кривично дело “помагање после извршења кривичног дела”.

“Позивамо све да помогну полицији да се ухапси Горан Петровић, јер он представља опасност за грађане с обзиром да је учинио неколико кривичних дела на Косову и двоструко убиство у Србији”, наводи се у саопштењу косовске полиције за регион Гњилана

Check Also

Срђан Поповић положио камен темељац за проширење школе “Краљ Милутин”

Председник општине Грачаница Срђан Поповић положио је камен темељац за изградњу анекса Основне школе Краљ …