Главна / Вести / Косово и Метохија / Полиција упозорила: Петровић опасност за грађане

Полиција упозорила: Петровић опасност за грађане

foto_vest__1495527881Косовска полиција саопштила је данас да је на основу добијених информација о месту где се крио осумњичени за разбојништво у Шилову и двоструко убиство у Србији Горан Петровић (24) из Пасјана, јуче извшрила претрес куће Стојанке Ристић (1951) у селу Могила, општина Клокот.

“Током претреса није пронађена тражена особа, али је полиција пронашла његову документацију, што доказује да се Петровић крио у тој кући”, наводи се у саопштењу и додаје да је том приликом ухапшен и Сами Емини из Могиле, због помоћи Стојанки Ристић у прикривању осумњиченог.

Полиција тврди да су обе ухапшене особе знале за кривична дела која је починио Петровић и упркос томе, му помогли да се крије од правде.
Јавни тужилац је ухапшенима одредио притвор од 48 часова и против њих ће бити покренут поступак за кривично дело “помагање после извршења кривичног дела”.

“Позивамо све да помогну полицији да се ухапси Горан Петровић, јер он представља опасност за грађане с обзиром да је учинио неколико кривичних дела на Косову и двоструко убиство у Србији”, наводи се у саопштењу косовске полиције за регион Гњилана

Check Also

Петковић: Стано чита само оно што му одговара

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је да портпарол ЕУ Петер Стано …