петак , 15 децембар 2017
НАЈНОВИЈЕ

Сава Здравковић: Награда за друго место на фестивалу „Изворске капи“

Млади Сава Здравковић, који је недавно освојио прво место у хармоници на Фестивалу музичких и балетских школа Србије у Зрењанину, овог лета може да се похвали још једном наградом. На фестивалу „Изворске капи“ у Аранђеловцу, Сава је освојио друго место у категорији пионира. У наредном периоду наставиће да презентује свој рад и таленат и на осталим музичким такмичењима.

Сава је пре три године почео да учи хармонику и за релативно кратко време постигао доста успеха и освојио значајна признања. Захваљујући ангажовању својих родитеља, као и професора Љубише Костића, код ког у класи учи хармонику у Музичкој школи „Стеван Мокрањац“, Сава наставља да напредује.

– Захваљујући учешћу на такмичењима и фестивалима стекао сам бројна познанства, упознао много својих вршњака и дружио се, а упознао сам и праве мајсторе, када је овај инструмент у питању – каже дванаестогодишњи Сава Здравковић.

Судећи по досадашњим успесима, пред њим је богата будућност у свету музике.

Погледајте и ...

„Две новогодишње јелке“, прва новогодишња представа НПП после 20 година

Први пут после 20 година Народно позориште Приштина организује дечију новогодишњу представу. Представа „Две новогодишње …