четвртак , 13 децембар 2018
НАЈНОВИЈЕ

Одржана четврта изборна скупштина Самосталне либералне странке

У Грачаници је јуче одржана четврта изборна скупштина Самосталне либералне странке (СЛС) на којој је изабрано ново руководство. За председника странке једногласно је изабран Слободан Петровић. На  скупштини СЛС-а изабрано је и четири потпредседника,а за  заменике председника одабрани су: Бојан Стојановић, Бобан Станковић, Сандра Ђокић и Бојана Тодоровић. На месту председника извршног одбора СЛС-а изабран је Небојша Рашић, а функцију генералног секретара СЛС-а обављаће Христина Костић. Нови извршни директор Самосталне либералне странке је Предраг Ћирковић, док је за финасијског директора изабран Никола Димитријевић.

Након заседања изборне скупштине , председник Самосталне либералне странке Слободан Петровић поручио је да ће се и у наредном периоду својим радом залагати за бољи живот Срба и свих других грађана који живе на Косову .

‘’Чекају нас бројни изазови у наредном периоду и као странку, али и као припаднике српске заједнице. Зато је важно да руководство које смо данас изабрали не посустане у борби за бољи и сигурнији живот свих нас.’’, поручио је Петровић након заседања четврте изборне скупштине СЛС-а.

Погледајте и ...

Kосово није примљено у Интерпол

Захтев Косова није прошао ни у другом кругу гласања, сазнаје РТС. Против пријема Косова у …