НАЈНОВИЈЕ

,,Авенија,, на 10. манифестацији у Пећинцима

Удружење пословних жена ,,Авенија,, из Лапљег Села, учествовало је на 10. манифестацији ’’KОЛАЧИ НАШИХ БАKА,, у организацији Удружења жена ‘’Сремице,, од 18. до 20.08.2017. године у Пећинцима у Војводини.

Ова манифестација је у оквиру Kултурног лета које организује општина Пећинци. Учествовало је преко 40 удружења из целе Србије као и из Републике Српске.

„На нашем штанду смо преставиле етно хаљине и кошуље, ручне радове, тканице, сувенире и остале производе из наше радионице. Привукле смо велику пажњу локалних медија као и националну ТВ Војводину која је урадила прилог о нама. За најлепше уређен штанд добиле смо специјалну награду- медаљу и пехар“, рекла је председница удружења Гордана Ђорић.

У оквиру посете организован је обилазак обиђемо Музеја хлеба у Пећинцима и многих експоната још из доба неолита, као и Етно кућу која је стара преко 220 година, а налази се у Kупинову.

„Одушевљене смо пријемом и дочеком чланица удружења ’’Сремица,, као и Удружења жена ,,Мајка Ангелина,, из Kупинова и осталих грађана Пећинца и околних места које смо имале прилику да обиђемо. Утисци су изванредни и за сваку похвалу“, нагласила је Гордана Ђорић.

-Велику захвалност дугујемо руководству Општине Грачаница које нам је омогућило да учествујемо на овој  манифестацији.

Извор: Општина Грачаница

Погледајте и ...

Деца са Ким данас на Озрену, сутра у Бања Луци

Председник Одбора за помоћ Косову и Метохији Милорад Арлов, данас ће са децом из Косовске …